TIP IZ KOMŠILUKA: ''Plavo-beli'' bi mogli da iznenade pred svojim navijačima

V.M.

22. 11. 2023. u 11:19

U šesnaestini finala slovenačkog kupa, Gorica će dočekati Domžale (17.00).

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Плаво-бели би могли да изненаде пред својим навијачима

Profimedia

Svakako da su gosti značajni favoriti na večerašnjem meču s obzirom na to da su standardni prvoligaš, ali iako igra u drugom rangu, domaćin je u odličnoj formi i verujemo da ćemo gledati jedan zanimljiv meč.

Gorica je podigla nivo igre nakon nešto slabijih nastupa i slavila je na svoja poslednja dva duela. Prvo je bila bolja od ekipe Bilje sa 1:0, a zatim i od Rudara rezultatom 2:0.

Tim trijumfima popela se na četvrto mesto i zaostaje pet bodova za drugopasliranim Beltnicima koji zauzimaju jedno od dva mesta koja vode u elitu iduće sezone.

Sa druge strane, Domžale igraju proemljnivo tokom čitave sezone, a to je slučaj i u poslednjih mesec dana za vreme kojih su ostvarili dve pobede i doživeli tri poraza.

Nalaze se na osmom mestu tabele Prve lige Slovenije i trijumfom nad Koperom proteklog vikenda pobegli su iz zone ispadanja, pa sada imaju dva boda više od Alumijija koji je prvi tim ispod crte.

Prošle sezone ovaj obračun je bio prvoligaški, tako da su se današnji rivali susreli čak četiri puta i viđena su dva trijumfa Domžala, kao i isto toliko remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)