"ZELENO-BELA ARMIJA" BEZ ŠANSI PROTIV "DANSKOG DINAMITA": Utakmica bez takmičarskog značaja u Belfastu

O. M.

20. 11. 2023. u 12:20

SEVERNA IRSKA dočekuje Dansku u utakmici poslednjeg kola Grupe H. Utakmica se igra na Vinzdor parku od 20 časova i 45 minuta.

ЗЕЛЕНО-БЕЛА АРМИЈА БЕЗ ШАНСИ ПРОТИВ ДАНСКОГ ДИНАМИТА: Утакмица без такмичарског значаја у Белфасту

FOTO: AP/Tanjug

Meč nema takmičarski značaj, pošto su gosti obezbedili plasman na EURO, a domaćin je davno ostao bez šansi za to. Postoji mogućnost u domenu teorije da Danci visokom pobedom dođu do pozicije za prvi šešir na žrebu grupa za EURO, ali preduslov je da Engleska izgubi takođe visokim rezultatom od Severne Makedonije.

Severna Irska je izgubila sve utakmice u grupi osim dve protiv San Marina, u kojima je ostvarila jedine dve pobede u ovom ciklusu. Zanimljivo je da su sva tri poraza kod kuće bila minimalnim rezultatom, a osim San Marinu Severna Irska je mrežu tresla samo još na gostovanju Sloveniji kada je izgubila sa 4:2.

Danska je u kvalifikacijama izgubila samo pet bodova. Tri od Kazahstana koji je čudesnim preokretom stigao do 3:2, nakon što su "vikinzi" imali 2:0 na poluvremenu, a dva u remiju sa Slovenijom u junu kada je bilo 1:1.

Malo je nedostajalo da "zeleno-bela armija" stigne do boda u Danskoj, ali je Maršalov gol za 1:1 u četvrtom minutu nadoknade poništen posle intervencije iz VAR sobe.

Na sedam od poslednjih devet međusobnih susreta ovih ekipa došlo je od nula do dva gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)