SLOVACI MOGU DA ČEKIRAJU KARTU ZA NEMAČKU: Ovu priliku ne smeju propustiti

V.M.

16. 11. 2023. u 10:55

U okviru devetog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Slovačka će dočekati Island (20:45).

СЛОВАЦИ МОГУ ДА ЧЕКИРАЈУ КАРТУ ЗА НЕМАЧКУ: Ову прилику не смеју пропустити

Foto Profimedia

Slovačka je na korak, tačnije bod, od trećeg uzastopnog nastupa na Evropskom prvenstvo! Remi protiv Islanda u Bratislavi će garantovati da ih trećeplasirani Luksemburg neće prestići jer imaju bolji međusobni skor od njega.

Ipak, kako kaže seltkor Frančesko Kalzona večeras će Slovačka juriti sva tri boda, a ne samo jedan i to je način na koji moraju razmišljati njegovi izabranici.

Još jedna stvar koja ide na ruku Slovacima je činjenica da su primili samo jedan gol kod kuće u dosadašnjem toku kvalifikacija i to protiv Portugala koji inače u proseku daje četiri pogotka po meču.

Sa druge strane, Island ima gotovo nemoguć zadatak da se preko kvalifikacija plasira na Euro jer zaostaje šest bodova za današnjim rivalom, a uz to mu tek predstoji duel sa Portugalom.

Ipak, zbog dobrih igara u Ligi nacija, imaće priliku da se preko plej-ofa dokopa Evropskog prvenstva.

Islanđani su u poslednje vreme podgili formu i na poslednje tri utakmice su osvojili sedam bodova, tako da sa određenom dozom samopouzdanja dolaze u Bratislavu.

Prvi meč ove reprezentacije su odigrale sredinom juna i tada je Slovačka slavila sa 2:1, a zanimljivo je da su se ove reprezentacije susretale četiri puta u istoriji i u sva četiri navrata su obe selekcije tresle mrežu.

Ipak, domaćin igra tvrdo u ovom ciklusu pred svojim navijačima i na taj način osvaja bodove, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona