GOLEADA U NAJAVI: Ovi rivali vole da igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka

V.M.

14. 11. 2023. u 10:18

FUDBALERI Salforda će u revanšu prvog kola FA kupa pokušati da savladaju Piterboro nakon što su u prvom meču dva puta ispuštali gol prednosti (20.45).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Ови ривали воле да играју утакмице са великим бројем погодака

Foto Profimedia

Pre deset dana je viđena jako zanimljiva utakmica, ali na kraju nije bilo pobednika. Više razloga za žal ima Salford koji je u dva navrata vodio, ali Piterboro se vraćao i uspeo da je izbori revanš pogotkom Fernandeza u 93. minutu.

Nakon tog susreta, Salford je izgubio od Mensfilda u prvenstvu i tako je nastavio sa promenljivim igrama koje pruža tokom čitavog dela sezone. Domaćin je na 17 utakmica sakupio 21 bod u Ligi dva i zauzima 15. mesto na tabeli.

Ono što je očigledno, to je da domaćin voli da igra na golove i na njegova poslednja tri meča u svim takmičenjima viđeno je čak 14 pogodaka.

Drugačija je situacija kod gostiju koji su četvrti u Ligi jedan i osvojili su 31 bod u dosadašnjem toku prvenstva.

Nakon remija sa večerašnjim rivalom, Piterboro je ubedljivo savladao Kembridž sa 5:0 i tako ponovo pokazao da igra utakmice sa velikim brojem pogodaka (gol-razlika 31:18 na 17 mečeva).

Verujemo da ćemo gledati jednu zanimljivu utakmicu na Peninsula stadionu i tipujemo goleadu kao na prvom susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)