MOŽE LI PSV IGRE U EREDIVIZIJI DA PRENESE NA LIGU ŠAMPIONA? ''Filipsovci'' moraju dobiti ovaj meč ako žele u osminu finala

V.M.

08. 11. 2023. u 09:00

FUDBALERI PSV-a će u četvrtom kolu Lige šampiona ugostiti jedinu neporaženu ekipu grupe ''B'', Lans. Utakmica se igra na ''Filips stadionu'' sa početkom u 21.00.

МОЖЕ ЛИ ПСВ ИГРЕ У ЕРЕДИВИЗИЈИ ДА ПРЕНЕСЕ НА ЛИГУ ШАМПИОНА? Филипсовци морају добити овај меч ако желе у осмину финала

Foto Profimedia

Domaćini igraju fenomenalno u holandskom prvenstvu, ali nikako te igre da prenesu na najjače evropsko takmičenje u koje su se vratili nakon četiri godine neigranja.

Što se tiče Eredivizije, PSV tu ima perfektan učinak od 33 osvojena boda na 11 odigranih mečeva i postigao je čak 41 pogodak do sada.

Ipak, u Ligi šampiona ne zna za pobedu i poslednji je u grupi ''B''. Na otvaranju je poražen od Arsenala, a nakon toga je remizirao sa Seviljom i Lansom.

Zaostaju tri boda za današnjim rivalom koji je drugi na tabeli i moraju slaviti ako žele da ga sustignu.

Sa druge strane, kod gostiju je obrnuta situacija. Prošle sezone su bili najveći hit Lige 1 koju su završili na drugom mestu sa samo dva poena zaostatka u odnosu na šampiona PSŽ, ipak ove im ide dosta lošije i nakon 11 odigranih kola zauzimaju deseto mesto.

Drugačija je u priča u Ligi šampiona gde su jedina neporažena ekipa u grupi, savladali su lidera Arsenal uz podelu bodova sa Seviljom i PSV-om.

Lans je jako teško savladati i o tome svedoči podatak da ne zna za poraz na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, mada je na njima ostvario samo četiri trijumfa uz čak pet remija.

U prošlom kolu ovi timovi su se sastali na ''Bolar Delelizu'', PSV je poveo preko Bakajoka početkom drugog dela igre, ali Vahi je u 65. minutu postavio konačnih 1:1, a mi verujemo da će i danas obe ekipe postići barem po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)