KRAGUJEVČANI POKAZALI NAPADAČKI POTENCIJAL U PROŠLOM KOLU: Mogu li do novih bodova u Subotici?

V.M.

06. 11. 2023. u 10:00

U okviru 14. kola Superlige Srbije, fudbaleri Spartaka će dočekati Radnički 1923 (17.00).

КРАГУЈЕВЧАНИ ПОКАЗАЛИ НАПАДАЧКИ ПОТЕНЦИЈАЛ У ПРОШЛОМ КОЛУ: Могу ли до нових бодова у Суботици?

FOTO: M. Vukadinović

Nakon dosta slabog otvaranja sezone, gosti su podigli formu i ostvarili tri pobede na minulih pet ligaških susreta. Proteklog vikenda dočekali su ekipu Mladosti i ostvarili rutinski trijumf u kojem su pokazali svoj pun napadački potencijal, 4:1.

Zanimljivo je da Radnički i dalje nije odigrao nijedan remi i sa 12 osvojenih bodova zauzima 12. mesto na tabeli Superlige Srbije.

Problem za Kragujevčane je slaba odbrana, primili su čak 21 gol i jedino je Železničar iz Pančeva više puta vadio loptu iz svoje mreže.

Sa druge strane, Spartak je u prošlom kolu odigrao svoj prvi remi u sezonu kada je podelio plen Radničkim iz Niša. ''Golubovi'' su poveli preko Todorskog početkom utakmice, ali Ivelja je sredinom drugog dela postavio konačnih 1:1.

Izabranici Aleksandra Keržakova su trenutno osmi na tabeli, ali ako danas slave mogu se popeti čak na četvrto mesto.

Za razliku od svog rivala, problem domaćina nije u odbrani nego u navali i sa 13 postignutih pogodaka imaju jedan od najgorih napada lige.

Oba tima su preko nedelje imala obaveze u kupu, Radnički je bio bolji od BASK-a (4:2), dok je Spartak eliminisan od strane Grafičara (0:2).

Na poslednjih pet međusobnih duela današih rivala viđeno je 17 golova, a uz to su oba tima tresla mrežu na svih pet mečeva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!