PČELE VEZALE DVE POBEDE PRVI PUT U SEZONI: Vest hem osokoljen pobedom nad Arsenalom

O. M.

04. 11. 2023. u 11:40

MALI londonski derbi igra se u Brentfordu gde domaće "pčele" dočekuju Vest hem. Utakmica na "Brentford komjuniti" stadionu igra se sa početkom u 16 časova.

ПЧЕЛЕ ВЕЗАЛЕ ДВЕ ПОБЕДЕ ПРВИ ПУТ У СЕЗОНИ: Вест хем осокољен победом над Арсеналом

Foto: Profimedia

Čudna ekipa je Vest hem ove sezone. U prvih deset kola izgubili su samo dve utakmice, protiv Mančester sitija kod kuće i Liverpula u gostima, a onda je usledila serija od četiri utakmice bez pobede koja je uključivala i poraz od nejakog Evertona kao i katastrofu od Aston vile (1:4).

Kada se očekivalo da moćni Arsenal iskoristi lošu formu "čekićara" i lagano reši u svoju korist susret u okviru osmine finala Liga kupa, desilo se upravo suprotno - izabranici Dejvida Mojsa su iz tri šuta u metu postigli isto toliko golova, a arsenal je samo u dubokoj nadoknadi preko Odegora uspeo da postigne počasni pogodak za 3:1.

Vest hem je deseti na tabeli sa 14 bodova, jenu poziciju iznda i s jednim bodom više od današnjeg prorivnika čija forma je opet u usponu pošto je posle šest utakmica bez pobede u Premijer ligi, a osam u svim takmičenjima (Brentford je u Liga kupu ispao upravo od Arsenala nakon što je na penale eliminisao niželigaša Njuport), nanizao dve pobede i to bez prmljenog gola (Čelzi 2:0, Barnli 3:0).

Brentford bi mogao da iskoristi tri stvari: opuštanje "čekićara" posle neočekviane a slaatke pobede nad Arsenalom; činjenicu da na strani primaju mnogo golova, samo u poslednja dva gostovanja sedam puta su vadili loptu iz mreže; kao i to što već za četiri dana izabranike Dejvida Mojesa očekuje istpi u Ligi Evrope protiv Olimpijakosa na stadionu "London".

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)