HOFENHAJMU NE PRIJA DOMAĆI TEREN: Lider Bundeslige dolazi po tri boda na Rajn-Nekar stadion

O. M.

04. 11. 2023. u 11:03

BAJER iz Leverkuzena nastavlja pohod na svoju prvu titulu šampiona Nemačke ove subote kada u 10. kolu gostuje Hofenhajmu. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta na Rajn-Nekar areni.

ХОФЕНХАЈМУ НЕ ПРИЈА ДОМАЋИ ТЕРЕН: Лидер Бундеслиге долази по три бода на Рајн-Некар стадион

Profimedia

Leverkuzen gazi na tri fronta. Ubedljivo je prvi u grupi H Lige Evrope sa sve tri pobede, dok u Bundesligi ima 25 bodova od mogućih 27. Bajern Minhen je jedina ekipa koja im se izvukla ove sezone, odigravši 2:2 na svojoj Alijanc areni.

U prvom kolu DFB Kupa izabranici Šabija Alonsa pomeli su sa 8:0 sa terena četvrtoligaša Tevtoniju Otensen, a u drugom nisu bili ništa manje ubedljivi na gostovanju trećeligašu Sandhauzenu - bilo je 5:2.

Prošlog vikenda Leverkuzen je pobedio Frajburg s a2:1, i to je ne računajući remi sa Bajernom bio možda i najteži meč "farmaceuta" u sezoni. Iako su bili bolji i zasluženo osvojili sva tri boda, gosti im nisu olakšali posao jer su se borili fanatično do poslednjeg zvižduka.

Za Hofenhajm je prava šteta što se ova utakmica ne igra u Leverkuzenu, jer četa Pelegrina Mataraca je ove sezone najuspešniji gost u bundesligi sa pet pobeda itz isto toliko utakmica. Na Rajn-Nekar Areni je druga pesma, ne toliko umilna za uši navijača "plavih" pošto su njihovi ljubimci iz četiri kola od 12 mogućih bodova osvojili samo tri. 

Osim tri ligaška poraza kod kuće izgubili su i u Kupu od Dortmunda, koji je jedan od tri tima koji su ih pobeđivali u prvenstvu.

Od Bajera su u prošloj sezoni izgubili sa 3:1 ovde, mada su pobedili na Baj Areni sa 3:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)