GALATASARAJ NASTAVLJA TRKU ZA FENEROM: Gosti su najprijatnije iznenađenje u ligi

O. M.

03. 11. 2023. u 12:23 >> 12:23

GALATASARAJ otvara 11. kolo turske Superlige utakmicom protiv Kasimpaše. Meč se igra od 18 časova na stadionu Ali Sami Jen.

ГАЛАТАСАРАЈ НАСТАВЉА ТРКУ ЗА ФЕНЕРОМ: Гости су најпријатније изненађење у лиги

Profimedia

Galatasaraj je sezonu u turskom šampionatu otvorio mršavim remijem bez golova protiv Kajzerispora. Posle toga vezali su "lavovi" devet pobeda pa sada sa 28 bodova drže drugo mesto na tabeli, iza Fenerbahčea koji ima stoodstotan učinak u prvih deset kola.

U prošlom kolu Galatasaraj je u gostima pobedio Rizespor sa 1:0. Taj rezultat ne odražava u pravom svetlu nadmoć koju su "lavovi" imali u meču. Imali su čak 26 udaraca u gol, ali blistao je golman Rizea Akan koji je ipak savladan u 68. minutu.

Galata je jedini poraz u sezoni doživela nedavno od Bajerna u Ligi šampiona, ali je zahvaljujući pobedi nad Mančester junajtedom i spasenom bodu protiv Kopenhagena (posle 0:2 stigli do 2:2) na drugom mestu u grupi sa velikim izgledima da ostanu i na proleće u Evropi.

Kasimpaša ove sezone igra iznenađujuće dobro. Trenutno je peta na tabeli sa 18 bodova, a u poslednjih pet kola pretrpela je samo jedan poraz, od nepobedivog Fenerbahčea.

U prošlom kolu pobedili su Istanbul sa 3:1, a samo nekoliko dana kasnije bili su uspešni i u Kupu gde su savladali ekipu Aksarajspor sa 3:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić