SPORTING SE VRAĆA NA PRVO MESTO: ''Lavovi'' i dalje bez poraza u prvenstvu ove sezone

V.M.

30. 10. 2023. u 10:50

FUDBALERI Sportinga će pokušati da se vrate na prvo mesto kada večeras od 21:15 budu gostovali Boavisti u poslednjoj utakmici devetog kola portugalskog prvenstva.

СПОРТИНГ СЕ ВРАЋА НА ПРВО МЕСТО: Лавови и даље без пораза у првенству ове сезоне

Profimedia

Sporting igra odlično ove sezone i izgleda da je Ruben Amorim ponovo napravio ekipu koja je spremna da se bori za titulu. Ostvario je sedam pobeda u dosadašnjem toku prvenstva i uz njih je odigrao samo jedan remi.

Trenutno je drugi na tabeli zbog lošije gol razlike od Benfike sa kojom je izjendačen po broju bodova, ali je odigrao meč manje od velikog rivala tako bi danas i nerešenim rezultatom ponovo preuzeo tron.

''Lavovi'' se nalaze u seriji od četiri vezane pobede u popularnoj Primeiri, a poslednju su proteklog vikenda kada su bili bolji od Aruke (2:1).

Glavni razlog za sjajne igre je napadački duo Gekereš-Paulinjo koji su kombinovano postigli čak 11 pogodaka u uvodnih osam kola.

Sa druge strane, nakon odličnog starta prvenstva, Boavista je posrnula i ne zna za pobedu na poslednja tri meča. Prvo je doživela poraz od Brage, a zatim je remizirala sa Famalikaom i Moreirenseom.

Ono što odlikuje mečeve gostiju je veliki broj pogodaka, gol-razlika im je 18:13 što znači da na njihovim duelima pada skoro četiri pogotka u proseku.

Boavista je do sada sakupila 15 bodova i zauzima šestu poziciju na tabeli.

Na poslednja tri međusobna duela ovih timova padala su tačno po tri gola, a kako su ove sezone jedne od napadački najpotentnijih ekipa u ligi verujemo da nova goleada neće izostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)