FIORENTINA ''RAZNELA'' ČUKARIČKI: Može li sličnu partiju ponoviti na ''Olimpiku''?

V.M.

30. 10. 2023. u 19:15 >> 19:15

ZAVESU na deseto kolo Serije A spustiće obračun Lacija i Fiorentine. Meč se igra u Rimu sa početkom od 20:45.

ФИОРЕНТИНА РАЗНЕЛА ЧУКАРИЧКИ: Може ли сличну партију поновити на Олимпику?

FOTO: Tanjug/AP

Menadžer Lacija Mauricio Sari tražiće odgovor od svoje čete nakon što je bio besan zbog poraza od Fejenorda od 3:1 u Ligi šampiona sredinom nedelje. 

Šef struke, koji je bio posebno iznerviran što je primio dva gola pre poluvremena, zabrinut je da njegovi igrači ne igraju dobro čitavu utakmicu, priznajući da postoji tendencija za deset ili petnaest ''praznih minuta'' koji su često umeli da ih koštaju bodova ove sezone.

I pored tog poraza, nebeskoplavima ide solidno u najeltnijem evropskom takmičenju i očekuje ih borba za prolaz u nastavku takmičenja jer zaostaju bod, odnosno dva za vodećim Fejenordom i Atletikom.

Što se tiče Serije A, Lacio je na razočaravajućem desetom mesto, ali podigao je formu i večeras će pokušati da upiše treći vezani ligaški trijum nakon pobeda nad Sasuolom i Atalantom.

Sa druge strane, Fiorentina je pre sedam dana prekinula sjajan niz od osam utakmica bez poraza kada je ugostila Empoli. ''Azuri'' su šokirali Violu na ''Artemio Frankiju'' i upisali svoj prvi trijumf u novoj sezoni, 0:2.

Nakon toga, četa Vinčenca Italijana je ugostila Čukarički i ubedljivo slavila sa 6:0, a do pobede ih je predvodio Lukas Beltran koji je postigao dva gola na meču.

Ekipa iz Firence je trenutno peta na tabeli i deluje da bi ove sezone konačno mogli da se uključe u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Viola igra utakmice da dosta pogodaka, a o tome svedoči njena gol-razlika posle devet kola, 18:13.

U poslednje vreme Lacio voli da igra sa Fiorentinom, jer na minula četiri međusobna duela ostvario tri trijumfa, dok je prošle godine na ''Olimpiku'' viđen remi, 1:1.

Mi verujemo da gosti mogu do boda protiv Lacija koji je mnogo izgubio odlaskom Sergeja Milinkovića Savića u Al Hilal.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MRAČNA STRANA ISTINE: U Ukrajini ubijen dvostruki šampion Evrope - ružne prošlosti