AJAKS VEZAO TRI PRVENSTVENA PORAZA: Može li da prekine post protiv fenjeraša?

V.M.

22. 10. 2023. u 10:55

FUDBALERI Utrehta će od 12:15 u obračunu timova iz donjeg doma dočekati ''kopljanike''.

АЈАКС ВЕЗАО ТРИ ПРВЕНСТВЕНА ПОРАЗА: Може ли да прекине пост против фењераша?

FOTO: Tanjug/AP

Oba tima imaju košmarne startove sezone, nešto gori je Utreht koji je ostvario samo jednu pobedu i doživeo čak sedam poraz, pa nikoga ne čudi što je zacemenitran za dno tabele.

Pre pauze je bio u negativnoj seriji od tri vezana poraza, a dodatno poražavajuća čienjenica je da na tim utakmicama nije dao nijedan gol, tako da je reprezentativna pauza došla u pravo vreme za domaćina.

Izabranici Rona Jasa se baš muče u napadu i postigli su samo tri gola do sada, a uz to imaju jednu od gorih odbrana lige sa 17 primljenih pogodaka.

Sa druge strane, Ajaksu ide nešto bolje sa pet osvojenih bodova, ali to ne negira činjenicu da ima jedan od najgorih startova sezone u istoriji kluba. Nalazi se na mestu koje vodi u plej-aut, a ostvario je samo jednu ligašku pobedu kada je bio bolji od Heraklesa (4:1). 

Dovoljno o tome koliko se muči govori činjenica da nije trijumfovao na poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima, a za vreme tog negativnog niza je doživeo četiri poraza i odigrao tri remija.

Pred reprezentativnu pauzu Ajaks je izgubio od AZ-a na svom terenu rezultatom 1:2.

''Kopljanici'' nisu napdački baš raspoloženi ove godine, postigli su samo osam golova ali današnji meč je prava prilika za oba tima da se raspucaju u obrčaunu rivala iz donjeg doma tabele Eredivizije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)