"CRNE ZVERI" NIKAKO DA OPRAVDAJU NADIMAK: Flamengo je odličan u gostima i dolazi po bodove u Belo Horizonte

O. M.

19. 10. 2023. u 12:01 >> 12:01

U 27. kolu brazilske Serije A, Kruzeiro dočekuje Flamengo. Utakmica počinje u ponoć po našem vremenu na stadionu Mineirao.

ЦРНЕ ЗВЕРИ НИКАКО ДА ОПРАВДАЈУ НАДИМАК: Фламенго је одличан у гостима и долази по бодове у Бело Хоризонте

Foto: Profimedia

Kruzeiro je remizirao bez golova na gostovanju Kjuibi u prošlom kolu. Trenutno zauzima 13. poziciju na tabeli sa 31 osvojenim bodom, jednim manje od Internasionala na mestu koje vodi u grupnu fazu Kopa Sudamerikane.

U poslednjih 12 ligaških utakmica, "crne zveri" imaju samo jednu pobedu, uz sedam remija i četiri poraza.

U prethodnoj utakmici Flamengo je remizirao 1:1 u gostima sa Korintijansom. Flamengo trenutno zauzima petu poziciju na tabeli sa 44 osvojena boda, koliko ima i trećeplasirani Gremio. U poslednjih sedam ligaških utakmica zabeležili su tri pobede i tri remija, kao i jedan poraz.

Kada se gleda stanje na tabeli, trenutna forma i igrački kadar Flamengo je favorit, ali ne treba zaboraviti da je Kruzeiro domaćin i da je na svom terenu vezao četiri nerešene utakmice, a uz to ima 12 vezanih utakmica na svom Mineirau koje su došle manje od tri gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&0-3 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave