"STRAŠNA" KOLUMBIJA BEZ PORAZA 20 MESECI: Ekvador bi bio treći na tabeli da nije bilo "afere Kastiljo"

O. M.

17. 10. 2023. u 13:13

EKVADOR dočekuje Kolumbiju u četvrtom kolu južnoameričke zone kvalifikacija za Mundijal 2026. godine. Utakmica se igra na stadionu "Rodrigo Pas Delgado", popularnoj "Beloj kući" u Kitu.

СТРАШНА КОЛУМБИЈА БЕЗ ПОРАЗА 20 МЕСЕЦИ: Еквадор би био трећи на табели да није било афере Кастиљо

FOTO: EPA

Domaći tim je sedmi na tabeli sa tri boda na kontu, iako su "trikolori" osvojili šest. Tri im je oduzela Konmebol konfederacija zbog afere u vezi sa falsifikovanjem rodnog lista Bajrona Kastilja, koja je umalo koštala Ekvador plasmana na prethodni Mundijal.

Bilo kako bilo, Kastiljo od Mundijala u Kataru nije igrao za Ekvador.

Da im ti bodovi nisu oduzeti, Ekvadorci bi bili treći na tabeli, a ovako to mesto umesto njih drži današnji gost Kolumbija sa pet bodova.

Kolumbija je propustila prethodni Mundijal jer je kvalifikacije završila na šestom mestu, sa tri boda manje od Ekvadora, ali ova ekipa nije izgubila već 14 uzastopnih utakmica. Poslednji poraz doživeli su od Argentine u februaru prošle godine.

I ovaj ciklus kvalifikacija počeli su pobedom, pošto su savladali Venecuelu, a onda su usledila dva remija, protiv Urugvaja i protiv Čilea. Da je reč o ozbiljnoj ekipi govori i podatak da su letos pre početka kvalifikacija pobedili Nemačku sa 2:0 i to u Gelzenkirhenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 2,23)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)