ČESI NEMAJU PRAVA NA GREŠKU: Pobeda je imperativ!

V.M.

15. 10. 2023. u 12:19

U okviru grupe ''E'' kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, Češka će dočekati Farska Ostrva (20:45).

ЧЕСИ НЕМАЈУ ПРАВА НА ГРЕШКУ: Победа је императив!

FOTO: AP/Tanjug

Primorana da igra više od celog poluvremena sa deset igrača nakon što je Mojmir Čitil isključen u 39. minutu, Češkoj je Albanija nanela prvi poraz (0:2) u ovom kvalifikacionom ciklusu.

Postoje tri tima koji se bore za drugo mesto u grupi i sve ih deli samo jedan bod, ali pored domaćina koji ne bi trebao da ima problema sa današnjim rivalom, Moldavija i Poljska će međusobno ukrstiti koplja (20:45).

Pre poraza od Albanaca, Česi su ostvarili dve pobede i odigrali isto toliko remija, a iako imaju bod manje od druoplasirane Poljske favoriti su za odlazak na Euro jer su odigrali jedan meč manje od ''orlova''.

Dodatno samopouzdanje izabranicima Jaroslava Šilhavija daće činjenica da su na poslednjih šest utakmica u ovkiru kvalifikacijama ostvarili čak pet pobeda, a generalno gledano u poslednjih 12 godina samo su jednom poraženi pred svojim navijačima u kvalifikacijama za Euro.

Gosti su tradicionalno poslednji u svojoj  grupi i nemaju nikakve šanse da se plasiraju na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj iduće godine. 

Na startu kvalifikacija su odigrali remi sa Moldavijom, ali nakon toga su doživeli pet uzastopnih poraza.

Ove reprezentacije su se susrele sredinom juna i tada su Česi rutinski slavili sa 3:0, a mi verujemo da ćemo sličan meč gledati i večeras u Plzenju na ''Dosan areni''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)