TEŽAK ZADATAK ZA ORLIĆE: Evropski prvaci spremni za odbranu titule

V.M.

12. 10. 2023. u 12:05

U okviru grupe ''F'' kvalifikacija za Evropsko prvenstva za igrače do 21 godine, Engleska će dočekati Srbiju na ''Siti graundu''.

ТЕЖАК ЗАДАТАК ЗА ОРЛИЋЕ: Европски прваци спремни за одбрану титуле

FOTO: FSS

Englezi su ove godine osvojili Evropsko prvenstvo i to u kakvom stilu. Dominirali su tokom čitavog takmičenja za vreme kojeg nisu primili nijedan gol, a u finalu su bili bolji od Španaca.

To je bila jedna dosta ujednačena i zanimljiva utakmica, a trijumf ''Gordom Albionu'' doneo je Kris Džouns pogotkom krajeg prvog poluvremena.

Dobra vest za domaćina je to što je većina tih igrača i sada u sastavu, a novi ciklus su  započeli trijumfom kada su na otvaranju u gostima bez većih problema savladali Luksemburg (3:0).

Što se tiče naše reprezetnacija, ona je takođe uspešno započela kvalifikacije. Naši momci su dočekali Azerbejdžan, a do pobede ih je nosio štoper Partizana Mihajlo Ilić koji je dva puta tresao mrežu (2:0).

Izabranici Dušana Đorđevića su pre tog meča bili u negativnoj seriji od sedam utakmica bez trijumfa i verujemo da će posle prekida posta doći neka bolja vremena za ''orliće'' koji su propustili poslednja dva Evropska prvenstva za igrače do 21 godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ČOVEK! Evo u čemu je Dušan Vlahović došao na pripreme fudbalske reprezentacije Srbije za EURO 2024 (FOTO)