RONALDOVA ''BEBA'' SE NALAZI U FANTASTIČNOJ FORMI: Večerašnji rivali traže ekspresan povratak u La ligu

V.M.

14. 10. 2023. u 09:15

U jednom od derbija 11. kola popularne Segunde, fudbaleri Espanjola će dočekati Valjadolid (21.00).

РОНАЛДОВА БЕБА СЕ НАЛАЗИ У ФАНТАСТИЧНОЈ ФОРМИ: Вечерашњи ривали траже експресан повратак у Ла лигу

Foto: EPA

Domaćin je prošle sezone ispao iz La lige i oran je da se ekspresno vrati u nju. Igra odlično u dosadašnjem toku prvenstva i nakon deset odigranih utakmica sa 20 osvojenih bodova zauzimaju drugo mesto.

Nakon što je podigao formu trijumfima bez primljenog gola protiv Ferola (3:0), odnosno Kartahene (0:2), Espanjol je u prošlom kolu doživeo neočekivan poraz od Viljareala B.

''Mala podmornica'' je slavila sa 3:1, a prvi gol na utakmici postigao je Stefan Leković koji je na pozajmici iz Crvene zvezde u Viljarealu.

Sa druge strane, Valjadolid takođe juri ekspresan povratak u elitu i nalazi se u fantasičnom ritmu, ne zna za poraz na poslednjih šest utakmica, a vezao je i pet uzastopnih trijumfa.

Pobedničku seriju započeo je protiv Kartahene (1:0) sredinom septembra, a nakon toga je redom bio bolji od Ovijeda, Burgosa, Eldensea, a poslednja ''žrtva'' u nizu proteklog vikenda ekipi čiji je vlasnik čuveni Ronaldo Nazario da Lima bio je Mirandes (3:2).

Večerašnji rivali su prošle sezone međusobne duele igrali u La ligi, a u oba navrata je domaći tim slavio. Prvo je to bio Espanjol rezultatom 1:0 ''Stejdž front stadionu'', a zatim je Valjadolid uzvratio sa 2:1 na svom ''Hose Zorilji''.

Oba tima nemaju većih problema sa izostancima, tako će menadžeri na teren verovatno izvesti najjače sastave, a mi očekujemo jednu zanimljivu, tvrdu utakmicu, bez puno pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024