BAJERN SE IZVUKAO, BOHUM NEMA ŠANSE: Lajpcig igra fenomenalo u Bundesligi, a i šampionu Evrope je pokazao zube

O. M.

07. 10. 2023. u 11:01

U sedmom kolu nemačke Bundeslige Red bul Lajpcig dočekuje Bohum. Utakmcia se igra na Red bul Areni od 15 časova i 30 minuta.

БАЈЕРН СЕ ИЗВУКАО, БОХУМ НЕМА ШАНСЕ: Лајпциг игра феноменало у Бундеслиги, а и шампиону Европе је показао зубе

FOTO: AP

Bikovi su peti na tabeli sa 13 bodova, tri manje od lidera Bajera iz Leverkuzena. Bohum je 16. sa tri boda i jasno je da će i ove sezone kao i prethodne da se bore za opstanak.

Uprkos odlasku nekoliko ključnih igrača i povredama Olma i Orbana, RB Lajpcig igra odlično i ove sezone. Osim poraza u prvom kolu od trenutnog lidera Leverkuzena, kao i remija u prethodnom kolu sa šampionom Bajernom, Lajpcig je sve ostale utakmice u ligi pobedio. 

Bikovi su ove sezone već jednom pobedili i Bajern. Bilo je 3:0 u Superkupu, a malo je nedostajal oda pobede i u poslednjem susretu. Prokockali su 2:0 iz 26. minuta i tako propustili priliku da se popnu na drugo mesto. 

Istovremeno, pružili su izabranici Marka Rosea jak otpor šampionu Evrope Mančester sitiju u drugom kolu Lige šampiona. Građani su rano poveli ali su se posle izjednačenja dugo mučili da ipak pobede pa su dva gola postigli tek u završnici. Ta dva gola mogla bi da koriste i Crvenoj zvezdi u eventualnoj borbi za drugo mesto u grupi.

Lajpcig ima drugu najbolju odbranu u Bundesligi sa šest primljenih golova, ako se Ajntrahtu može i računati prvo mesto pošto je ekipa iz Frankfurta doduše primila pet ali su dali samo četiri pa imaju negativnu gol-razliku.

Bohum je posle tri uzatopna remija doživeo debakl od Bajerna (0:7) a zatim su poraženi i od Menhengladbaha sa 3:1. Prošle godine ostanak u Bundesligi overili su tek u poslednjem kolu a ove ih čeka neizvesna sudbina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)