"ČEKIĆARI" SU POSLE PREOKRETA SAVLADALI TSC: "Brazilci iz Brizgaua" žele da potvrde brejk iz Pireja

O. M.

05. 10. 2023. u 11:51

U drugom kolu grupne faze Lige Evrope, Frajburg dočekuje Vest hem. Utakmica je na programu u četvrtak od 18 časova i 45 minuta na stadionu Evropa-Park. U prvom kolu oba tima su trijumfovala, domaći su pobedili Olimpijakos, a gosti TSC Bačka Topola.

ЧЕКИЋАРИ СУ ПОСЛЕ ПРЕОКРЕТА САВЛАДАЛИ ТСЦ: Бразилци из Бризгауа желе да потврде брејк из Пиреја

Tanjug/AP

U poslednjoj prvenstvenoj utakmici Frajburg je na svom terenu pobedio Augzburg sa 2:0. U prvom kolu grupne faze Lige Evrope savladali su Olimpijakos u gostima sa 3:2. vodili su tri puta, a Pirejci su dva puta uspevali da izjednače, ali su na kraju ipak ostali kratkih rukava.

U Bundesligi Frajburg je trenutno osmi na tabeli sa 10 bodova. U poslednjih pet takmičarskih mečeva zabeležili su po tri pobede i po jedan remi i poraz.

U prethodnom kolu engleske Premijer lige Vest hem je na svom terenu savladao Šefild junajted sa 2:0. Čekićari su u prvom kolu Lige Evrope na svom terenu savladali vicešampiona Srbije TSC iz Bačka Topole sa 3:1. Poveo je naš predstavnik, ali su Englezi u nastavku ostvarili preokret i stigli do prva tri boda u Ligi Evrope.

Vest hem se inače u ovo takmičenje plasirao kao osvajač Lige konferencija.

Ekipa Dejvida Mojesa trenutno u Premijer ligi zauzima sedmu poziciju na tabeli sa 13 osvojenih bodova. U prethodnih pet takmičarskih mečeva zabeležili su tri pobede i dva poraza.

Na deset od poslednjih 12 utakmica Vest hema oba tima su davala golove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)