"MASTIFI" NA NEPOZNATOJ TERITORIJI: Klaksvik dve godine bez evropskog poraza na Farskim Ostrvima

O. M.

05. 10. 2023. u 11:29

KI Klakskvik dočekuje ekipu Lila u drugom kolu Lige konferencija. Utakmica se igra na Farskim Ostrvima od 18 časova i 45 minuta.

МАСТИФИ НА НЕПОЗНАТОЈ ТЕРИТОРИЈИ: Клаксвик две године без европског пораза на Фарским Острвима

FOTO: Profimedia

Farani su posle ogromnog uspeha i plasmana u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja odigrali hrabro i u prvom kolu na gostovanju Slovanu iz Bratislave, iako su poraženi sa 2:1, ne može se reći da su bili podređen tim.

Štaviše, imali su izglednije prilike od Slovana, jedan njihov šut u okvir gola rezultirao je pogotkom, a drugi je bio veoma blizu. S druge strane, Slovaci su istina imali nešto veći posed lopte i češće ugrožavali golmana gostiju, ali su iz dve poluprilike postigli dva gola.

Klaksvik je neporažen na Farskim Ostrvima u evropskim takmičenjima poslednje dve sezone, ukupno sedam utakmica, mada ne igraju na svom stadionu nego u Toršavnu. 

Lil dolazi na Farska Ostrva kao lider grupe pošto je u prvom kolu savladao ljubljansku Olimpiju sa 2:0. Istim rezultatom su tokom vikenda savladali Avr u francuskoj Ligi jedan, gde su trenutno sedmi sa 11 bodova, tri manje od lidera Monaka.

Pobedom protiv Avra Lil je prekinuo lošu seriju od 11 utakmica bez pobede u gostima. Mastifima je ovo prvo gostovanje na Farskim Ostrvima, gde pre njih nikada nije gostovala nijedna francuska ekipa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1, 50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene