"CRNE MAČKE" SU U FORMI, ALI MENADŽER TRAŽI VIŠE: Sanderlend ima treći najubojitiji napad u Čempionšipu i drugu najčvršću odbranu

O. M.

04. 10. 2023. u 13:27 >> 13:27

SANDERLEND dočekuje Votford u desetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na "Stadionu svetlosti" od 20 časova i 45 minuta.

ЦРНЕ МАЧКЕ СУ У ФОРМИ, АЛИ МЕНАЏЕР ТРАЖИ ВИШЕ: Сандерленд има трећи најубојитији напад у Чемпионшипу и другу најчвршћу одбрану

Profimedia

"Crne mačke" su se serijom dobrih rezultata popele na četvrto mesto na tabeli, a da nije bilo kiksa protiv Kardifa na ovom stadionu (0:1) Toni Moubri bio bi još zadovoljniji. Ovako, iskusni stručnjak od svojih igrača zahteva više koncentracije pred golom protivnika i više golova, iako je Sanderlend sa 18 postignutih treći najefikasniji tim lige.

Sanderlend je protiv Kardifa imao 66 odsto posed lopte i uputio tri puta više udaraca i na gol i u okvir gola od Velšana, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne minimalni poraz, prvi posle dva na startu prvenstva. Istovremeno, Kardif je drugi tim koji je sačuvao mrežu protiv "crnih mačaka" posle Koventrija koji je uspeo da odigra 0:0.

Udarna igla Sanderlenda je nekadašnji junior Lidsa i Totenhema Džek Klark koji je cele prošle sezone postigao devet golova, a ove je već na "koti" sedam i deli prvo mesto liste strelaca Čempionšipa sa Adamom Armstrongom iz Sautemptona.

Sanderlend i Votford imaju neke čudne obrasce međusobnih susreta. Prošle sezone oba puta su igrali 2:2, dok su se pre toga poslednji put sastali u sezoni 2016/17. u Premijer ligi, a oba puta je bilo 1:0 za tim koji je igrao na svom terenu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)