''LISICE'' CILJAJU EKSPRESAN POVRATAK U PREMIJER LIGU: Gosti su takođe sjajno započeli sezonu

V.M.

04. 10. 2023. u 11:10

U jednoj od brojnih utakmica današnjeg programa Čempionšipa, Lester će dočekati Preston (21.00).

ЛИСИЦЕ ЦИЉАЈУ ЕКСПРЕСАН ПОВРАТАК У ПРЕМИЈЕР ЛИГУ: Гости су такође сјајно започели сезону

Foto: Profimedia

Domaćini su preko leta napravili potpunu rekonstrukciju ekipe i za sada im odlično ide. Kormilo je preuzeo Gvardiolin učenik Enco Mareska koji je doveo nekoliko kvalitetnih igrača i u uvodnih devet utakmica su ostvarili osam pobeda, dok im je jedini poraz naneo Hal u petom kolu.

Tim sjajnim igrama Lester se popeo na drugo mesto, a ako bi večeras trijumfovao, mogao bi i do prvog mesta jer ima samo bod manje od iznenađujuće vodećeg Ipsviča.

''Lisice'' igraju napadački fudbal i imaju najbolju gol-razliku u ligi, 18:6.

Sa druge strane, Preston je sjajno otvorio sezonu. Ostvario je šest pobeda u uvodnih šest kola i bio je drugi na tabeli, ali na poslednja dva meča je osvojio samo jedan bod pa je pao na i dalje veoma zadovoljavajuće treće mesto.

Pre par dana je doživeo neprijatan poraz pred svojim navijačima kada ga je Vest Brom u potpunosti nadigrao i slavio sa 4:0.

I pored tog neuspeha, gosti imaju najbolji start sezone u poslednjih 19 godina, a menadžer Rob Lou je siguran da će se njegova četa brzo oporaviti i vratiti na pobedničku stazu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)