TIP IZ LESKOVCA: U napad na Belgijance

TIP redakcija

04. 10. 2023. u 15:30

ČUKARIČKI kao domaćin na jugu Srbije igra protiv Genka meč 2. runde Lige konferencija

ТИП ИЗ ЛЕСКОВЦА: У напад на Белгијанце

FOTO: M. Vukadinović

Dobrih 45 minuta je Čukarički odigrao u sudaru sa Ferencvarošem na otvaranju grupne faze Lige konferencija, ali će za trijumf u Evropi morati da prikaže kvalitetnu partiju svih 90 minuta. Sa gostovanja Mađarima je doneo samo jedan gol (1:3), dok će u četvrtak (21.00) protiv belgijskog Genka želeti da nakon sat i po vremena fudbala ima nešto više sa čime može da se pohvali.

S obzirom na to da stadion na Banovom brdu nije reprezentativan za igranje evropskih mečeva, moraće momci trenera Igora Matića da se za domaće evropske utakmice sele u Leskovac, na velelepni novi stadion “Dubočice”.

Ne briljiraju Belgijanci nešto posebno od starta sezone. Sa promenljivim rezultatima, koji su im doneli sredinu tabele u prvenstvu, sigurno ne uteruju strah u kosti našem predstavniku koji je nedavno skinuo skalp Crvenoj zvezdi na Banovom brdu (1:2). U odnosu na taj duel, ovaj koji sledi je “mačiji kašalj”, a jedino što može da ih spreči u ostvarivanju povoljnog rezultata jeste iskustvo igranja utakmica ovakvog tipa, kojeg pak Genk ima značajno više.

GRUPA F:

21.00 ČUKARIČKI - GENK  2-3 

21.00 FIORENTINA - FERENCVAROŠ  4+

1. Ferencvaroš 1 1 0 0 3-1 3

2. Fiorentina 1 0 1 0 2-2 1

3. Genk 1 0 1 0 2-2 1

4. Čukarički 1 0 0 1 1-3 0

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)