LEVERKUZEN PRODUŽUJE AGONIJU MAJNCA: Domaćin nije imao sreće u dosadašnjem delu Bundeslige

O. M.

30. 09. 2023. u 11:50

BAJER iz Leverkuzena gostuje Majncu u šestom kolu nemačke Bundeslige. Utakmica se igra od 15 časova i 30 minuta na stadionu Meva arena u Majncu.

ЛЕВЕРКУЗЕН ПРОДУЖУЈЕ АГОНИЈУ МАЈНЦА: Домаћин није имао среће у досадашњем делу Бундеслиге

Foto: Profimedia

Domaćin je zakovan za dno tabele sa samo jednim bodom, koga su osvojili sa igračem više protiv Frankfurta (1:1), dok je gost uoči ovog kola bio na deobi prvog mesta sa minhenskim Bajernom, ali je u međuvremenu ao ne treću posziciju jer je Borusija Dortmund već odigrala svoj meč ovog kola i pobedila Hofenhajm.

Može se reći da Majnc nije imao sreće u nekim utakmicama. Dva boda protiv Frankfurta izgubio je u zaustavnom vremenu s igračem više, na sličan, iako su vodili od šestog minuta, izgubili su u Augzburgu iako koji je pola sata igrao sa desetoricom. Protiv Union Berlina su promašili dva penala.

Jedinu pobedu u sezoni Majnc je ostvario protiv Elfersberga u prvom kolu Kupa.

Dok njihovi domaćini traže prvu ligašku pobedu u sezoni 2023/24, Leverkuzen se nada da će se njihov niz bez poraza nastaviti. Izabranici Šabija Alonsa četiri puta ove sezone su zaostajali po gol i svaki put su uzvratili. Dva puta da ubedljivo pobede (Hofenhajm 4:1 i Darmštat 5:1) i dva puta u utakmici protiv Bajerna kada su stizali 0:1 i 1:2 za konačnih 2:2.

Leverkuzen obično ne gubi u gostima kada postigne gol, to se poslednji put desilo prošlog oktobra.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)