RADONJIĆ I ILIĆ VRAĆAJU TORINO NA POBEDNIČKI KOLOSEK? "Bikovi" i "mastifi" igraju na mali broj golova

O. M.

02. 10. 2023. u 11:23 >> 11:23

TORINO dočekuje Veronu u pretposlednjoj utakmici sedmog kola italijanske Serije A. Utakmica je na programu od 18 časova i 30 minuta na Olimpijskom stadionu u Torinu.

РАДОЊИЋ И ИЛИЋ ВРАЋАЈУ ТОРИНО НА ПОБЕДНИЧКИ КОЛОСЕК? Бикови и мастифи играју на мали број голова

FOTO: EPA

"Bikovi" su uoči ovog kola bili deseti sa osam bodova iz šest utakmica. "Mastifi" su bili 12. sa sedam.

Torino nije pobedio u poslednja dva meča u Seriji A. U remiju protiv Rome imali može se reći da su zasluženo osvojili bod iako je Roma bila nešto bolji rival. Veoma mali broj šansi ne čudi kada se zna da su obe ekipe veći deo poseda loptu držali u manevru.

U drugoj utakmici, odigranoj sredinom prošle nedelje, koja je po mnogo čemu bila slična prethodnoj, Romin gradski rival Lacio iskoristio je dva od tri svoja udarca u okvir gola srpskog reprezentativca Vanje Milinković-Savića i zasluženo osvojio sva tri boda.

Pre ove rezultatske krize Torino je odigrao dve sasvim solidne utakmice i ostvario pobede, nad Salernitanom 3:0 u gostima i Đenovom 1:0 kod kuće.

Najzaslužniji za ovih šest bodova bili su reprezentativci Srbije Nemanja Radonjić i Ivan Ilić. Radonjić je postigao tri gola u pobedama protiv Đenove i Salernitane. „Grifone” je matirao u četvrtom minutu nadoknade na asistenciju Ilića, dok je Salernitani dva puta presudio, posle početnog vođstva u koje je „Bikove” doveo Bonđorno. Ilić je pored asistencije reprezentaivnom drugu upisao još jednu, Duvanu Zapatu za izjednačujući gol protiv Rome u pretprošlom kolu.

Da ih je Ivan Jurić ranije uveo protiv Lacija, možda bi srpski tandem doneo neki bod i u prošlom kolu, ali im po pola sata na terenu koliko im je dodelio hrvatski stručnjak, nije bilo dovoljno.

Torino u proseku postiže jedan gol po utakmici i isto toliko prima. Očigledno je da se radi o dobrom defanzivnom timu koji više čuva rezultat u meču nego što napada protivnika.

Verona je u novu sezonu ušla bajkovitom serijom od tri pobede. Posle očekivanog trijumfa u prvoj rundi Kupa Italije protiv Askolija (3:1), usledile su pobede od 1:0 nad Empolijem u gostima i 2:1 nad Romom kod kuće. Međutim, tu je ekipa Marka Baronija stala. U naredna četiri kola osvojila je samo bod i to remijem bez golova protiv Bolonje, dok su poraze pretrpeli od Sasuola (1:3), Milana i Atalante (0:1 u obe utakmice).

Prošle sezone Torino i Verona odigrali su dva meča. U jednom je Torino pobedio 1:0, a drugi je završio bez pobednika 1:1.

Čak sedam poslednjih duela ovih timova završeno je sa manje od tri gola, a na osam od poslednjih 12 nije bilo pobednika.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)