ESTRELA JE TVRD DOMAĆIN: Braga najavila izlazak iz krize

O. M.

28. 09. 2023. u 13:18 >> 13:18

ESTRELA i Braga otvaraju sedmo kolo Lige Portugala ovog četvrtka od 21 čas i 15 minuta. Utakmica se igra na stadionu "Hose Gomes" u Amadori.

ЕСТРЕЛА ЈЕ ТВРД ДОМАЋИН: Брага најавила излазак из кризе

Foto: Profimedia

Domaći tim je 14. na tabeli sa pet bodova, dvostruko manje od gostujuće ekipe koja je na šestom mestu.

Braga je ovu sezonu počela u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde je lako sa 3:0 savladala vicešampiona Srbije TSC. Ipak, start domaćeg šampionata nije prošao tako lako pošto su "arsenalisti" neočekivano izgubili na svom terenu od Familikaa. Familikao je na krilima te pobede nastavio sa dobrim rezultatima pa trenutno sa 11 bodova stoji poziciju iznad Brage na tabeli.

U međuvremenu, Braga je i u revanšu savladala TSC a onda u dvomeču nadigrala i Panatinaikos i tako se domogla grupne faze Lige šampiona gde je na startu položila oružje pred Napolijem (1:2) Bolje dane najavila je pobeda nad Boavistom od čak 4:1. Koliko je ovo značajan rezultat govori i podatak da je reč o prvom porazu crno-belih u sezoni.

Estrela je tvrd domaćin i kad gubi u Amadori to je obično sa 1:0, kao što je bilo u poslednje tri utakmice. Prošle nedelje minaimalnu pobedu ovde je ostvario Porto koji je po opštem mišljenju nezasluženo stigao d osva tri boda jer su domaćini zaslužili bar jedan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-3 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave