KRALJEVI REMIJA: Monca dočekuje Bolonju

O. M.

28. 09. 2023. u 13:14 >> 13:14

MONCA dočekuje Bolonju u šestom kolu italijanske Serije A. Utakmica je zakazana za 18 časova i 30 minuta na stadionu "Brianteo".

КРАЉЕВИ РЕМИЈА: Монца дочекује Болоњу

FOTO: EPA

Posle fantastične prošle sezone, kada je malo nedostajalo da se Monca kvalifikuje za evropske kupove, "bjankorosi" su ove sezone krenuli sa mešovitim rezultatima. Imaju jednu pobedu, dva remija i dva poraza.

Poslednja dva meča bila su izjednačena sa identičnim rezultatom 1:1, protiv Lečea i Lacija. Iako je ishod bio isti, razlika je u tome što je protiv Lečea Monca bila mnogo bliža pobedi, dok je protiv Lacija meč bio izjednačen.

Jedina pobeda Monce do sada je protiv Empolija, 2:1 kod kuće. Protiv Intera su odigrali loše i izgubili 2:0, a protiv Atalante su rezultatski prošli još gore (0:3) a razlog je suviše bojažljiva igra.

Bolonja već dva kola nije ni postigla ni primila gol, a igrali su sa Napolijem kod kuće i sa Veronom u gostima. Pre toga su odigrali 1:1 sa Juventusom i pobedili Kaljari sa 2:1. Jedini poraz doživela je u prvom kolu od Milana, ali je zbog velikog broja remija tek 13. na tabeli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,85) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!