KALJARI SE NE SNALAZI U ELITNOM DRUŠTVU: Milan se vratio na pobedničku stazu

O. M.

27. 09. 2023. u 10:55 >> 10:55

MILAN gostuje Kaljariju u šestom kolu italijanske Serije A. Utakmica je zakazana za 18 časova i 30 minuta na stadionu "Unipol domus" na Sardiniji.

КАЉАРИ СЕ НЕ СНАЛАЗИ У ЕЛИТНОМ ДРУШТВУ: Милан се вратио на победничку стазу

Foto Profimedia

Milanezi u ovaj meč ulaze malo popravljenog raspoloženja, pošto su se trijumfom nad Veronom vratili na pobedničku stazu. Jedini gol je na asistenciju Olivijea Žirua postigao Rafael Leao a pobeda je značajna jer je došla posle dva loša rezultata - ubedljivog poraza u derbij uprotiv gradskog rivala Intera (1:5) i remija bez golova na startu Lige šampiona, protiv Njukasla.

Milan je pre katastrofe u "derbiju dela Madonina" ostvario tri lake pobede u Seriji A. Otvorili su pobedom od 2:0 na gostovanju Bolonji, zatim isprašili Torino sa 4:1 na San Siru a onda, lakše nego što to rezultat sugeriše, pobedili Romu na Olimpiku sa 2:1.

Sve to bilo je dovoljno je za drugo mesto sa 12 bodova uoči ovog šestog kola, tri manje od gradskog rivala.

S druge strane, Kaljari se muči u povratničkoj sezoni u Seriji A. Trenutno zauzimaju pretposlednju poziciju na tabeli sa samo dva osvojena boda. U prvih pet kola zabeležili su samo dva remija, sa Torinom i Udinezeom, dok su poraženi od Atalante, Intera i Bolonje. 

Uspeli su da prođu u treće kolo Kupa. U prvom su bil islobodni, a u drugom posle produžetka savladali Palermo i sada ih čeka suel sa Udinezeom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)