ŠAMPION IZBIJA NA PRVO MESTO? Gradski rival je lak plen

V.D.

26. 09. 2023. u 11:43

IGRAĆE se mali gradski derbi na Bosforu

ШАМПИОН ИЗБИЈА НА ПРВО МЕСТО? Градски ривал је лак плен

FOTO: Tanjug/AP

Ekipa Istanbulspora će večeras od 19 časova ugostiti aktuelnog šampiona Galatasaraj. Domaći tim nije najbolje počeo sezonu. Nakon dva uvodna remija sa Konjom i Kajzerijem usledili su porazi od gradskog rivala Bašakšehira i Gazijantepa. Trener Fatih Teke je nakon poraza u prethodnom kolu dobio otkaz, a još nije poznato ko će ga naslediti.

Sa druge strane, Galatasaraj je sezonu otvorio remijem sa Kajzerijem, ali je nakon toga upisao četiri uzastopne pobede i trenutno se nalazi na drugoj poziciji sa 13 osvojenih bodova, što je za dva manje od lidera Fenerbahčea koji ne zna za poraz ove sezone u svim takmičenjima.

Gigant iz Istanbula se vratio u Ligu šampiona nakon tri sezone pauze i tamo je u prvom kolu odigrao nerešeno protiv Kopenhagena na svom terenu.

Tradicija je u potpunosti na strani Galatasaraja. U 21. veku u zvaničnim mečevima Istanbulspor je uspeo da zabeleži samo jednu pobedu dok je Galata sakupila devet. 

Trener Okan Buruk ove sezone prevodi jedan pravi mali drim-tim od koga se očekuje da napravi i zapaženiji rezultat u Ligi šampiona, tako da današnji rival ne bi smeo da predstavlja problem u osvajanju nova tri boda.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave