BIVŠI KLUB BARAKA BAHARA NA TEŠKOM GOSTOVANJU: ''Crveno-crni'' se pretplatili na remije u poslednje vreme

V.M.

21. 09. 2023. u 09:25

U prvoj utakmici grupne faze Lige Evrope, Ren će dočekati Makabi Haifu (18.45).

БИВШИ КЛУБ БАРАКА БАХАРА НА ТЕШКОМ ГОСТОВАЊУ: Црвено-црни се претплатили на ремије у последње време

Foto Profimedia

Francuski predstavnik je pobedom započeo prvenstvo kada je dominantno savladao Mec sa 5:1, od tada ne zna za pobedu, ali ni za poraz i vezao je čak četiri remija, poslednji u nizu odigrao je sa Lilom pre pet dana, 2:2.

Trenutno je osmi na tabeli Lige 1 i zaostaje samo četiri boda za vodećim Monakom.

''Crveno-crni'' su preko leta doveli zvučna pojačanja poput Ludovika Blasa i Nemanje Matića, ali su u samoj završnici prelaznog roka ostali bez Džeremija Dokua koji je u transferu vrednom više od 60 miliona evra pojačao Mančester siti.

Ren je prošle godine dogurao do nokaut faze Lige Evrope, gde ga je u šesnaestini finala boljim izvođenjem penala porazio Šahtjor.

Sa druge strane, Makabi je preko leta ostao bez Baraka Baraha koji je preuzeo Crvenu zvezdu i igra promenljivo u dosadašnjem toku sezone. Dogurao je do plej-ofa za Ligu šampiona, ali tamo ga je posle 0:0 u Izraelu, Jang bojs savladao sa 3:0 pred svojim navijačima.

Što se tiče domaćeg prvenstva odigrao je samo dve utakmice, na otvaranju je pobedio Hapoel (2:1), ali proteklog vikenda je izgubio od Makabi Petah Tikve (2:3).

Današnji rivali se nalaze u grupi ''F'' gde su još Viljareal i Panatinaikos, tako da nas očekuje velika borba za prva dva mesta koja vode u narednu fazu.

Verujemo da je Ren dosta kvalitetnija ekipa, očekujemo da prekine niz remija i slavi pred svojim navijačima na ''Roazon parku''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)