RONALDO U CENTRU PAŽNJE: Iranci "poludeli" za Portugalcem, utakmica Lige šampiona u drugom planu

O. M.

19. 09. 2023. u 11:27 >> 11:27

NIKAD jača azijska Liga šampiona počela je ovog ponedeljka, a nastavlja se u utorak, kada će na teren i Al Nasr, ekipa za koju nastupa Kristijano Ronaldo. Persepolis je domaćin od 20 časova, a utakmica se igra na Azadi stadionu u Teheranu.

РОНАЛДО У ЦЕНТРУ ПАЖЊЕ: Иранци полудели за Португалцем, утакмица Лиге шампиона у другом плану

FOTO: Tanjug/AP

Mnogo više od same utakmice, javnost je zainteresovana za sve u vezi sa portugalskim fudbalskim čarobnjakom koji je skoro dve pune decenije obarao rekorde u "pravoj", evropskoj Ligi šampiona, a sada se od njega očekuje da zablista i u azijskoj. Njegov Al Nasr je nedavno osvojio prvo izdanje Arapskog klupskog kupa šampiona, a u finalu su savladali Al Hilala, najvećeg favorita Lige šampiona koji u svojim redovima ima Nejmara, Malkolma, Kulibalija, Rubena Nevesa, Jasina Bona i naše vedete Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković Savića.

Protiv Persepolisa i ostale dve ekipe u grupi, katarskog Al Duhaila (u svojim redovima ima Felipa Kutinja i Rubena Semeda), odnosno Istiklola, za koji uglavnom igraju domaći igrači iz Tadžikistana, Ronaldo i drugovi ne bi trebalo da imaju većih problema i očekuje se lagan prolaz grupe.

Al Nasru je ovo sedmo učešće u azijskoj LŠ, a najveći uspeh su im dva polufinala, oba u dva poslednja nastupa. Zanimljivo da ih je 2020. gdoine na putu do finala zaustavio današnji protivnik Persepolis koji je u finalu poražen od korejskog Ulsana, dok je godinu kasnije bolji od "vitezova Nadžda" bio Al Hilal, kasniji šampion.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)