RAMOS "POSLAO" GUDELJA NA KLUPU? Dmitrović sigurno počinje meč

V.D.

20. 09. 2023. u 13:26 >> 13:26

VEČERAS od 21 čas gledaćemo meč prvog kola grupe "B" Lige šampiona između Sevilje i Lansa

РАМОС ПОСЛАО ГУДЕЉА НА КЛУПУ? Дмитровић сигурно почиње меч

Foto Profimedia

"Kraljica Lige Evrope" je prošle sezone igrala jako loše i dugo bila u zoni ispadanja ali je ipak prvenstvo završila na 12. poziciji koja je najgora u 21. veku za ovaj tim. Plasman u grupnu fazu Lige šampiona obezbedili su osvajanjem sedme šampionske titule u drugom po jačini evropskom klupskom takmičenju.

Slične forme nastavile su se i početkom nove sezone. Sevilja je najbolju utakmicu odigrala kada je na penale poražena od Mančester sitija u Super kupu Evrope, dok su prvenstvo otvorili sa tri poraza. Pre 15 dana Sevilja je predstavila jedno veliko pojačanje. U klub svog detinjstva vratio se jedan od najboljih defanzivaca u istoriji Serhio Ramos. Posle 16 godina igranja za Real Madrid i dve godine za Pariz Sen Žermen, rešio je da se oduži klubu iz kog je ponikao zbog koga je odbio milionske ponude iz Saudijske Arabije. 

Dolaskom čuvenog štopera Nemanja Gudelj je izgubio mesto u startnoj postavi na meču protiv Las Palmasa ali je Sevilja uspela da upiše prvi trijumf i pobegne sa dna La lige pa u dobrom raspoloženju dočekuje večerašnji susret sa vicešampionom Francuske.

Videćemo hoće li Gudelja biti večeras u sastavu, ali sigurno je da će među stativama stajati bivši golman reprezentacije Srbije Marko Dmitrović koji je odlaskom Bona u Al Hilal dobio status prvog golmana.

Lans je u očajnoj formi. Nakon fantastične prošle sezone u kojoj je osvojio samo bod manje od šampiona Pariz Sen Žermena ovu je startovao katastrofalno. Nakon pet odigranih kola drže "fenjer" na tabeli Lige 1 sa samo jednim osvojenim bodom koji su osvojili u susretu protiv Rena.

Francuzi su tokom letnjeg prelaznog roka ostali bez dva najbolja igrača od prošle sezone. Lui Openda je 38,5 miliona evra prešao u Lajpcig, dok se Seko Fofana pridružio Ronaldu i Maneu u Al Nasru u transferu vrednom 25 miliona.

Kao zamene stigli su Elie Vahi iz Monpeljea i Andi Diuf iz Bazela za koje je izdvojeno čak 45 miliona, ali za sada nisu uspeli da se upišu ni u strelce, zbog čega vlada veliko nezadovoljstvo među navijačima francuskog tima.

Trener domaćih Hoze Luis Mendilibar neće imati problema sa sastavljaljem tima jer će mu svi igrači osim Markosa Akune biti na raspologanju, dok trener gostiju Frank Ez neće moći da računa na rezerviste Davida Kostu i Haidaru kao i bivšeg igrača Lestera Mendija. 

Biće ovo prvi okršaj ova dva tima u istoriji, a mi očekujemo tvrd meč sa malo golova.

NAŠ TIP: ukupno golova manje od 2,5 (kvota 1,81)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu