TIP IZ KOMŠILUKA: ''Železničari'' se penju na drugo mesto

V.M.

18. 09. 2023. u 10:50

VEČERAS od 20.30 fudbaleri Kluža će dočekati Petrolul u okviru devetog kola rumunskog prvenstva.

ТИП ИЗ КОМШИЛУКА: Железничари се пењу на друго место

Foto: Profimedia

Domaćin je dosta solidno otvorio sezonu, za sada je ostvario pet pobeda, a uz to je doživeo poraz i odigrao remi.

Pred reprezentativnu pauzu Kluž se nalazio u veoma dobroj formi, nanizao je tri uzastopna trijumfa i pokušaće da produži taj niz pred svojim navijačima.

''Železničari'' su trenutno treći na tabeli i zaostaju pet poena za vodećim FKSB-om koji je odigrao meč više, a ako danas dođu do sva tri boda popeće se na drugu poziciju.

Za razliku od proteklih sezona, Kluž neće imati evropskih obaveza jer je dosta slab bio u kvalifikacijama, pa će u ostatku kampanje moći u potpunosti da se fokusira na prvenstvo.

Sa druge strane, Petrolul takođe igra jako dobro. U uvodnih osam kola je ostvario tri pobede uz četiri remija i doživeo je samo jedan poraz od Voluntarija u dosadašnjem toku prvenstva.

Pred pauzu gosti su podelili bodove sa Ocelulom, 2:2.

Današnji rivali vole da igraju utakmice sa dosta pogodaka, o čemu svedoče njihove gol-razlike (Kluž 17:8, Petrolul 14:12).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave