PORTO PREUZIMA PRVO MESTO: Novajlija lak plen za ''zmajeve''

V.M.

15. 09. 2023. u 11:20

PORTUGALSKI velikan će na otvaranju petog kola Primeira lige gostovati Estreli (20.15).

ПОРТО ПРЕУЗИМА ПРВО МЕСТО: Новајлија лак плен за змајеве

FOTO: Tanjug/AP

Porto je dosta dobro otvorio sezonu, u uvodna tri kola je savladao Moreirense, Farense i Rio Ave (sve po 2:1), dok je pred reprezentativnu pauzu odigrao prvi remi protiv Aruke (1:1).

''Zmajevi'' su trenutno drugi na tabeli, ali uz Boavistu i Sporting jedini imaju po deset bodova i ako bi večeras slavili, popeli bi se, makar nakratko, na prvo mesto.

Gostima je prošle sezone izmakla titula za dva boda, osvojila ju je Benfika, ali izabranici Serđa Konseisaa izgledaju spremni da vrate trofej namenjen prvaku Portugala u svoj posed.

U redovima Porta nalazi se srpski reprezentativac Marko Grujić koji se nametnuo kao jedan od ključnih igrača u veznom redu, ali večeras ga neće biti na terenu jer propušta meč zbog povrede.

Sa druge strane, Estrela je slabo započela svoj život u eliti sa dva uzastopna poraza (Vitorija Gimaraeš, Benfika), ali nakon toga je podigla formu i savladala Eštoril (2:1) uz remi sa Portimonenseom (1:1).

Novajlija je u elitu ušao preko plej-ofa i cilj mu je da obezbedi opstanak u njoj. Može se reći da dobro ide ''trikolorima'' koji se nakon četiri odigrana kola nalaze na 13. poziciji i sigurno bi prihvatili da je zauzmu na kraju sezone.

Verujemo da će se Porto vratiti na pobedničku stazu i odneti sva tri boda iz Amadore.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&|1-2 (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije