VERONA OTVORILA SEZONU KAO ŠAMPIONSKE 1984/1985: ''Plavo-beli'' upisali prvu pobedu u prošlom kolu

V.M.

18. 09. 2023. u 14:25 >> 14:25

U poslednjoj utakmici četvrtog kola Serije A, fudbaleri Verone će ugostiti Bolonju na ''Bentegodiju'' (20.45).

ВЕРОНА ОТВОРИЛА СЕЗОНУ КАО ШАМПИОНСКЕ 1984/1985: Плаво-бели уписали прву победу у прошлом колу

Tanjug/AP

Ovo će biti obračun ekipa koje su dosta solidno započele sezonu, Verona je trenutno osma sa šest osvojenih bodova, dok gosti sa dva poena manje zauzimaju deseto mesto.

Domaćini su otvorili prvenstvo sa dve vezane pobede po prvi put još od šampionske 1984/85, bili su bolji od Empolija i Rome pa je entuzijazam u gradu ljubavi počeo da raste, ipak euforija se smirila posle prvog neuspeha u sezoni kada je pred reprezentativnu pauzu bolji od njih bio Sasuolo.

Oni dočekuju Bolonju na ''Bentegodiju'' želeći da ostvare drugu pobedu na domaćem terenu u sezoni, produžavajući tako svoj niz bez poraza pred svojim navijačima na tri utakmice.

Taj niz započeo je susretom bez golova sa Empolijem na kraju prošle sezone kada je Verona bila u grčevitoj borbi za opstanak.

Baronijevom timu je bila potrebna pobeda u plej-ofu protiv Specije da bi zadržali status prvoligaša, tako da je šest bodova od devet u novoj sezoni odličan početak za ''mastife''.

Sa druge strane, Bolonja je imala dosta teške rivale na startu prvenstva kada je protiv Milana i Juvea osvojila ukupno jedan bod, ali je pred reprezentativnu pauzu ostvarila prvi ovosezonski trijumf kada je posle preokreta bila bolja od Kaljarija (2:1).

Motina četa ima niz od četiri utakmice bez poraza u gostima koji je počeo nerešenim rezultatom 1:1 protiv Sasuola početkom maja, na tim susretima upisala je dve pobede uz isto toliko remija i ''crveno-plavi'' sa dosta samopouzdanja ulaze u ovaj meč.

Na poslednjem međusobnom duelu Verona je slavila sa 2:1, a generalno gledano ''Bentegodi'' je teško gostovanje za Bolonju koja ne zna za pobedu na njemu još od 2017. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!