LIVERPUL BI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ NAKON PAUZE: ''Redsi'' se nisu lepo proveli na ''Molinjuu'' prošle sezone

V.M.

16. 09. 2023. u 07:48 >> 07:48

U prvoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige, Vulverhempton će dočekati razigrani Liverpul (13:30).

ЛИВЕРПУЛ БИ ДА НАСТАВИ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ НАКОН ПАУЗЕ: Редси се нису лепо провели на Молињуу прошле сезоне

FOTO: Tanjug/AP

Vulverhempton se očekivano nalazi u donjem delu tabele (trenutno je 15.) i potvrdila se misao mnogih stručnjaka koji očekuju tešku sezonu za ''vukove'' i predviđaju im borbu za opstanak. Sa druge strane, Liverpul je prijatno iznenadio sve dobrim igrama i u seriji od tri vezane ligaške pobede dočekuje današnji susret.

Domaćin je imao dosta turbulentno leto i velike su se promene desile u njegovim redovima. Ekipu su napustili nosioci igre Ruben Neveš, Mateus Nunješ i Nejtan Kolins, a nezadovoljan odrađenim prelaznim rokom sa klupe je otišao Đulen Lopetegi nekoliko dana pre starta prvenstva.

Kormilo je preuzeo nekadašnji trener Gari O'Nil koji nije imao mnogo vremena da implementira svoju filozofiju fudbala na nove pulene, ali može se reći da radi dobar posao za sada. 

Iako je doživeo tri poraza, može se reći da ga je jedino Brajton zasluženo pobedio jer je protiv Mančestera i Kristal Palasa stvorio veliki broj šansi ali realizacija je izostala. 

Jedini trijumf ove sezone ostvario je protiv Evertona (1:0) i upravo ga on drži izvan zone ispadanja.

Što se tiče Liverpula, on je na otvaranju prvenstva remizirao sa Čelsijem nakon čega je ostvario tri vezane pobede. Prvo je rutinski savladao Bornmut (3:1), nakon toga je u velikom derbiju sa igračem manje nadoknadio gol zaostatka protiv Njukasla (2:1), dok je pred reprezentativnu pauzu dominirao protiv Aston Vile na ''Enfildu'' (3:0).

''Redsi'' ponovo igraju prepoznatljiv napadački fudbal pod Jirgenom Klopom. Pojačanja poput Mekalistera i Soboslaja su se savršeno uklopila u tim, a mreže je počeo da trese i Darvin Nunjez koji je sam sa dva postignuta gola odneo tri boda sa ''Sent Džejmsis parka''.

Prošle godine ovi timovi su se susreli čak četiri puta, Liverpul je upisao dve pobede, dok je u okviru Premijer lige Vulverhempton slavio na svom terenu sa 3:0, a uz sve to je viđen i remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!