TOTENHEM PRONAŠAO ZAMENU ZA KEJNA: ''Pevci'' na teškom gostovanju traže treću pobedu u sezonu

V.M.

02. 09. 2023. u 08:25

OD 16 časova ćemo na ''Turf muru'' gledati obračun Barnlija i Totenhema.

ТОТЕНХЕМ ПРОНАШАО ЗАМЕНУ ЗА КЕЈНА: Певци на тешком гостовању траже трећу победу у сезону

Foto: Profimedia

Ovo će biti duel timova koji su na različite načine započeli sezonu. Domaćin se vratio u elitu nakon osvajanja Čempionšipa, ali za sada se nije lepo proveo jer je u uvodne dve utakmice doživeo poraze i nalazi se u zoni ispadanja. Sa druge strane, Totenhem je dobro započeo život sa Endžom Postekogluom i trenutno je treći na tabeli nakon tri odigrana kola.

Barnli se vratio u Premijer ligu i cilj će mu biti da opstane u eliti. Navikli smo na defanzivni fudbal koji je krasio ''klaretse'' mnogih godina kada su bili stabilan član najjačeg ranga engleskog fudbala, ali sada predvođeni Gvardiolinim učenikom Vensanom Kompanijem forsiraju napadačku igra sa težnjom na posedu lopte što im se ne isplaćuje u dosadašnjem toku prvenstva.

Siti ih je rutinski savladao na otvaranju prvenstva pobedom od (3:0), dok je proteklog vikenda Aston vila u goleadi odnela tri boda sa ''Turf mura'' (1:3).

Za razliku od većina ekipa Barnli je do sada odigrao samo dva meča, jer je njegov susret sa Lutonom u drugom kolu odložen zbog renoviranja ''Kenilvurt rouda''.

''Klaretsi'' su trenutno 18. na tabeli i biće orni da osvoje prvi bod ove sezone pred svojim navijačima ove sezone.

Što se tiče Totenhema, on je u prvom kolu Premijer lige remizirao sa Brentfordom (2:2), a nakon toga je vezao dve pobede kojima se podigao na treće mesto. Prvo je savladao Mančester junajted sa 2:0 u Londonu, a nakon toga je istim rezultatom bio bolji na ''Vitalitiju'' od Bornmuta.

''Pevci'' su se pod novim trenerom vratili prepoznatljivom, napadačkom fudbalu i pojačanja poput Medisona, Udogija i Mikija van de Vena su se savršeno uklopili u filozofiju novog trenera.

Totenhem je preko nedelje doživeo prvi nesupeh ove sezone kada je gostovao Fulamu u Ligu kupu, nakon 90 minuta bilo je 1:1, a u penal seriji bolji su bili ''kolibari'' (5:3).

U samoj završnici prelaznog roka, Danijel Levi je odlučio da potroši novac zarađen od prodaje Harija Kejna u Bajern. Kao njegova zamena u transferu vrednom 47 miliona funti doveden je Brenan Džonson iz Notingem foresta koji je prošle sezone za ''šumare'' u osam navrata tresao mrežu u Premijer ligi.

Poslednji put kada su se ovi timovi sastali bilo je pretprošle sezone kada je Totenhem slavio pogotkom Kejna sa bele tačke (1:0).

Danas verujemo da ćemo gledati otvorenu utakmicu sa dosta prilika između ekipa koje igraju na golove i očekujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)