PARMA NESAVLADIVA: "Krstaši" još bez primljenog gola

O. M.

29. 08. 2023. u 10:49

LIDER italijanske Serije B Parma gostuje Pizi u utakmici trećeg kola. Utakmica se igra na stadionu Arena Garibalidi od 20 časova i 30 minuta.

ПАРМА НЕСАВЛАДИВА: Крсташи још без примљеног гола

FOTO: Profimedia

Parma ima stoodstotni učinak na startu sezone, a odbrana "krstaša" još nije poklekla. U prva dva kola Serije B je kao domaći tim savladala Ćitadelu, odnosno Feralpisalo sa po 2:0. Poljak Adrijan Benedičak i njegov imenjak, Španac Bernabe postigli su po dva gola u ove dve utakmice i dele drugo mesto na listi strelaca iza Venecijinog Nikolasa Pjerinija koji je postigao tri gola.

Parmi će ovo biti prvo gostovanje u Seriji B, ali već je jednom igrala na strani ove sezone i to u Kupu kada je sa 3:0 savladala Bari. Benedičak se upisao u strelce i na toj utakmici, dok je Bernabe meč počeo s klupe.

Parma je u pripremnom periodu odigrala četiri utakmice, protiv solidnih ekipa i ostala je neporažena. Savladali su Bohum i Sasuolo sa po 1:0, dok su sa Fjorentinom i Elčeom igrali nerešeno 1:1, s tim da su špansku ekipu savladali na penale. 

Piza je u prvenstvu odigrala samo jednu utakmicu i pobedila Sampdoriju u gostima sa 2:0. Iz Kupa Italije već je ispala pošto je poražena od Frozinonea u meču koji je rešio autogol Kanestrelija u sedmom minutu utakmice.

Osam od deset poslednjih susreta ove dve ekipe došlo je 0-2 gola, a prošle sezone bilo je 0:0 u Pizi i 1:0 za Pizu u Parmi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije