OBA TIMA SU TRIJUMFIMA OTVORILA PRVENSTVO: Ronaldova ekipa bi da se ekspresno vrati u La ligu

V.M.

18. 08. 2023. u 13:08

U okviru drugog kola španske Segunde gledaćemo duel između Saragose i Real Valjadolida (21.30).

ОБА ТИМА СУ ТРИЈУМФИМА ОТВОРИЛА ПРВЕНСТВО: Роналдова екипа би да се експресно врати у Ла лигу

Foto: Profimedia

Valjadolid je prošle godine nesretno ispao iz La lige i oran je da se ekspresno vrati u nju. Na otvaranju prvenstva je bio dominantan protiv Sportinga iz Hihona kojeg je savladao sa 2:0, a propuštene šanse današnjeg gosta su sprečile da razlika bude veća.

Ekipa čiji je vlasnik čuveni brazilski fudbaler Ronaldo Nazario da Lima je preko leta znatno promenila sastav, napustili su je nosioci igre poput Gonzala Plate i Kajla Larina koji su pojačali Al Sad, odnosno Majorku, ali ono što je bitno je da je u timu i dalje jedan od najtalentovanijih španskih fudbalera Ivan Fresneda.

I pored pomenutih odlazaka, Valjadolid je napravio solidan tim i sigurno je da će konkurisati za sam vrh tabele.

Saragosa je kao i njen današnji rival pobedom započela prvenstvo, na svom terenu je dočekala Viljareal B i rutinski ga je savladala pogocima Maikela i Serana u drugom poluvremenu.

Četa sa ''Romarede'' je takođe napravila dosta promena u sastavu, a na putu do La lige bi trebalo da je predvodi talentovani Viktor Moljeho koji je došao na pozajmicu iz Atletiko Madrida.

Današnji rivali su se poslednji put susreli u sezoni 2021/22. i tada su viđeni remi i pobeda Valjdolida (2:0).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 2,02)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!