ŠAMPION SE VRATIO U FORMU: Levenu jedina šansa opuštanje Antverpena pred plej-of Lige šampiona

O. M.

18. 08. 2023. u 09:55

U prvom meču četvrtog kola Jupiler Pro lige, Leven će ugostiti aktuelnog šampiona Antverpen. Utakmica se igra ovog petka na stadionu Den Dref u Levenu.

ШАМПИОН СЕ ВРАТИО У ФОРМУ: Левену једина шанса опуштање Антверпена пред плеј-оф Лиге шампиона

Foto Profimedia

Leven je prošle sezone završio na sredini tabele, a nedostajala su mu samo dva boda da se pridruži borbi za poziciju koja vodi u Evropu ove godine. Ipak, situacija na početku novog šampionata je mnogo teža, a posle tri odigrana kola, Leven se nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom i ukupnom gol-razlikom 3:8.

Ovaj tim je u prvom kolu zabeležio nerešen rezultat 1:1 sa Šarlroa, nakon čega su usledila dva poraza. Na njihovo veliko iznenađenje, poraženi su od novajlije u ligi, Mastrihta na svom terenu sa 2:1, a u prethodnom kolu doživeli su potpuni debakl u porazu od Rojal uniona sa 5:1.

U ovom kolu im gostuje aktuelni šampion i teško je da će izbeći novi poraz.

Antverpen je prethodne sezone posle 66 godina osvojio šampionsku titulu u jednoj od najdramatičnijih završnica belgijske lige u istoriji.

Šampion je i ovu sezonu počeo trofejom, ovoga puta trofejem Superkupa, u kojem su na penale savladali osvajača nacionalnog Kupa Mehelen. Antverpen je u prvom kolu šampionata, kao domaćin, uz dosta muke savladao Serkl Briž sa 1:0, da bi u narednom kolu zabeležio prvi poraz od velikog rivala Anderlehta, takođe sa 1:0.

Ipak, čini se da je Antverpen našao formu već u narednom kolu, s obzirom na ubedljiv trijumf protiv Kortajka od čak 6:0.

Utakmica sa Levenom dolazi samo nekoliko dana pre prvog meča plej-ofa za Ligu šampiona, u kojoj će protivnik Antverpenu biti bolji iz duela Dinamo Zagreb - AEK.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)