VILA RAZOČARALA U PRVOM KOLU: Priliku za iskupljene ima pred svojim navijačima protiv ''karamela''

V.M.

20. 08. 2023. u 08:05

U okviru drugog kola Premijer lige, Everton će od 15 časova gostovati na ''Vila parku''.

ВИЛА РАЗОЧАРАЛА У ПРВОМ КОЛУ: Прилику за искупљене има пред својим навијачима против карамела

Foto: Profimedia

Danas ćemo gledati obračun dve ekipe koje su doživele poraz na uvodnim utakmicama engleske elite. Aston Vila je demolirana na ''Sent Džejmsis parku'' gde ju je Njukasl savladao sa 5:1, dok je Everton na ''Gudisonu'' promašio veliki broj šansi protiv Fulama što je kaznio Dekordova Rid koji je postigao jedini gol na meču za konačnih 0:1.

Domaćin je preko leta doveo fantastične igrače poput Muse Dijabija, Pau Toresa i Jurija Tilemansa, a juče se listi pojačnja pridružio i Nikolo Zaniolo. Vila je dobro igrala i na pripremama gde je bila bez poraza (po tri pobede i remija), ali svoj kvalitet uopšte nije prikazala protiv Njukasla i par odličnih odbrana Emija Martineza je sačuvalo razliku na ''samo'' četiri gola.

Prilika za iskupljene je danas i sigurno je da će Vila biti orna da pred svojim navijačima ponove partije iz prošle sezone kada je u dva navrata bila bolja od Evertona (2:0 i 2:1).

Što se tiče Evertona, on se propisno ispromašivao protiv Fulama. Dovoljno o tome govori da je napredna statistika očekivanih golova rekla da su ''karamele'' mogle postići čak 3 gola na meču. Iako posed nije bio na ihovoj strani, imali su par odličnih kontra napada i samo su pogoci izostali.

Zbog problema sa finansijskim fer plejom, gost nije mogao biti značanije aktivan na transer listi pa su ekipu pojačali Danžuma (pozajmica) i Jang (besplatno), dok je jedini plaćeni transfer bio Čermiti koji je iz Sportinga došao za 12 miliona evra.

Sve u svemu, Šon Dajš će na raspolaganju imati sličan sastav kao i prošle sezone tako da Everton verovatno očekuje nova borba za opstanak.

Verujemo da će birmingemski ''lavovi'' podići nivo igre i slaviti pred svojim navijačima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!