"KANARINCI" ČERUPAJU "TIGROVE": Norič i Hal na popravnom, prošle sezone razočarali navijače

O. M.

05. 08. 2023. u 10:23 >> 10:23

FUDBALERI Noriča i Hala sastaju se u okviru prvog kola engleskog ČEmpionšipa. UTakmica je zakazana za 16 časova na stadionu "Karou roud".

КАНАРИНЦИ ЧЕРУПАЈУ ТИГРОВЕ: Норич и Хал на поправном,  прошле сезоне разочарали навијаче

FOTO: AP/Tanjug

Prošle sezone ova dva tima su završila u donjoj polovini tabela, pa iako ni jedni ni drugi ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi što se tiče opstanka, ostali su dužni navijačima koji su se nadali borbi za plej-of, a u slučaju Noriča čak i ekspresnom povratku u Premijerligu, što su "kanarincima" predviđale i kladionice.

Za razliku od Noriča, koji je i ove sezone favorit iz senke, Halu se predviđa borba za opstanak, što je u apsolutnoj suprotnosti sa ambicijama vlasnika "tigrova".

Kanarinci su ostali bez legende kluba Timu Pukija koji je za pet godina odigrao 198 zvaničnih utakmica i postigao 87 golova za Norič. "Leteći Finac" odlazi kao ikona kluba sa Istoka Engleske a karijeru nastavlja u Minesota junajtedu gde će se pridružiti saigraču iz reprezentacije Robinu Lodu, najboljem strelcu u istoriji kluba. Taj rekord teško da će još dugo ostati na snazi ako se Puki nešto pita.

Navijači Hala uzbuđeni su što je klub ove sezone pojačao Lajam Delap. Sin legendarnog Rorija, sinonima za izvođenje auta u čemu mu je pomogla karijera bacača koplja, došao je na pozajmicu iz Mančester sitija. Prošlu sezonu proveo je na pozajmicama u Stouku i Prestonu, a za razliku od oca koji je, iako po rođenju Englez, bio reprezentativac Republike Irske, Lijam se odlučio da na međunarodnoj sceni predstavlja Englesku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)