GRUZINI IMAJU "GORIVA" ZA 80 MINUTA: Maltežani su to već jednom iskoristili, mogu li opet?

O. M.

03. 08. 2023. u 10:54

DINAMO iz Tbilisija će dočekati ekipu Hamruna u jednom od revanš mečeva drugog kola kvalifikacija za UEFA Ligu konferencija.

ГРУЗИНИ ИМАЈУ ГОРИВА ЗА 80 МИНУТА: Малтежани су то већ једном искористили, могу ли опет?

Profimedia

Maltežani imaju gol prednosti iz prvog meča, iako su Gruzini vodili sa 1:0 do 81. minuta.

Reč je inače o ekipama koje su evropsko putešestvije ove sezone počele u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali su ispale u prvom kolu. Dinamo je ispao od Astane ukupnim rezultatom 3:2. U gostima je izborio 1:1, da bi kod kuće za samo dva minuta prokockao prednost od 1:0 i porazom od 2:1 završio učešće u kvalifikacijama za najjače klupsko takmičenje Evrope. 

S druge strane, Hamrun je doživeo katastrofu od Makabija iz Haife - 0:4 i 1:2. Ipak, ovi rezultati nisu demotivisali Hamrun u nastavku kvalifikacija za Ligu konferencija pa su uspeli da savladaju Dinamo Tbilisi posle velikog preokreta golovima u 81. minutu i osmom minutu nadoknade izgubljenog vremena.

Pobednik ovog duela sastaće se u nastavku kvalifikacija za Ligu konferencija sa letonskom Velmirom koja je u drugoj rundi kvalifikacija bila ubedljiva protiv Tre penea iz San Marina i ostvarila dve ubedljive pobede od 3:0, odnosno 7:0.

Uprkos činjenici da im koncentracija opada već oko 80. minuta svake utakmice, fudbaleri Dinama su favoriti za prolaz dalje, a s obzirom na rezultat iz prve utakmice, za to će im biti neophodna pobeda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)