SPEKTAKL NA ''MONUMENTALU'': River plejt želi duplu krunu!

V.M.

01. 08. 2023. u 12:20

U prvoj utakmici osmine finala Kopa libertadoresa, novopečeni prvak Argentine će ugostiti Internasional (2.00).

СПЕКТАКЛ НА МОНУМЕНТАЛУ: Ривер плејт жели дуплу круну!

Foto: Profimedia

River plejt ima fantastičnu sezonu za sada, posle klimavog starta dao je gas u domaćem prvenstvu i na kraju ga je dominantno osvojio sa čak 11 poena prednosti u odnosu na Taljares Kordobu.

Arhitekta ovog uspeha je Martin Demikelis koji je letos ''preuzeo kormilo'' nakon što je klub napustio jedan od najboljih trenera u istoriji ''milionera'' Marselo Galjardo.

Što se tiče Kopa libertadoresa, domaćin je zauzeo drugo mesto u grupi ''D'', imao je isto bodova kao i prvoplasirani Fluminense, ali i lošiju gol-razliku (10:6 naspram 11:11).

Sa druge strane, Internasional se nalazi u katastrofalnoj formi. Poslednju pobedu ostvario je upravo u najjačem južnoameričkom takmičenju krajem juna (savladao kolumbijski Indenpendijente 3:1), a nakon toga je u domaćem prvenstvu odigrao tri remija i doživeo dva poraza.

Zbog te slabe forme pao je na 12. mesto Serije A i može se reći da ovaj meč dolazi baš u lošem trenutku za brazilskog predstavnika.

Uprava ''crvenih'' je krajem jula napravila rokadu na klupi, Mana Mendeza je zamenio Eduardo Kude koji je na prve dve utakmice na čelu odigrao remi sa Bragantinom i izgubio od Kujabe.

Internasional je prvi deo takmičenja završio bez poraza, uz tri pobede odigrao je tri remija i zauzeo prvo mesto u grupi ''B''.

Večeras verujemo da će 84.000 vatrenih navijača na ''Monumentalu'' pogurati River plejt ka pobedi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)