BIVŠI FUDBALERI PARTIZANA UKRŠTAJU KOPLJA U BORBI ZA TROFEJ: Šampion se mučio na pripremama

V.M.

21. 07. 2023. u 10:24

U Superkupu Kipra gledaćemo obračun Arisa iz Limasola i Omonije.

БИВШИ ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА УКРШТАЈУ КОПЉА У БОРБИ ЗА ТРОФЕЈ: Шампион се мучио на припремама

FOTO: Profimedia

Fudbaleri Arisa su prošle godine u veoma zanimljivoj borbi došli do naslova prvaka. Uhvatili su zalet u pravo vreme, pružali dobre partije u plej-ofu i sa tri boda viška u odnosu na drugoplasirani APOEL došli do prve titule u istoriji kluba.

''Laka konjica'' je slabo odigrala na pripremama, otvorila ih je sa dve vezane pobede (Auda, Meta), ali je nakon toga u težim utakmicama doživela poraze od Šturma i Dinama Kijeva uz remi sa Austrijom iz Beča.

Sa druge strane, Omonija je svoje mesto u finalu obezbedila osvajanjem kupa prošle sezone. Na putu do finala je savladala jake rivale poput APOEL-a i Pafosa, dok je u borbi za trofej nadjačala AEL Limasol, 0:1.

Popularna ''kraljica'' je na pripremama odigrala samo tri utakmice. Remizirala je sa Lenčnom i Trenčinom, dok je u generalnoj probi bila bolja od Radomjaka sa 4:1.

Što se tiče međusobnih susreta, susreli su se četiri puta prošle godine. Dosta je bolji bio Aris koji je slavio tri puta, a uz to je viđena i podela bodova u desetom kolu.

Danas ćemo sa obe strane imati nekadašnje igrače Partizana i miljenike ''grobara''. U redovima Omonije je Nemanja Miletić, dok je Slobodan Urošević ovog leta iz ''crno-belog'' tabora prešao u Aris.

Verujemo da će doskorašnji kapiten Partizana izvojevati pobedu u ovom zanimljivom meču.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Osvaja Aris (1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!