SRPSKI INTERNACIONALAC JE BIO HEROJ PRE SEDAM DANA: Može li ponovo da zatrese mrežu?

V.M.

19. 07. 2023. u 13:32 >> 13:32

U okviru kvalifikacija za Ligu šampiona prvak Severne Irske, Larne će dočekati Helsinki.

СРПСКИ ИНТЕРНАЦИОНАЛАЦ ЈЕ БИО ХЕРОЈ ПРЕ СЕДАМ ДАНА: Може ли поново да затресе мрежу?

Foto: Profimedia

Pre sedam dana finski predstavnik je zasluženo slavio na svom terenu. Dominirao je tokom celog meča, imao 66% lopte u svom posedu, a jedini gol na utakmici postigao je srpski internacionalac Bojan Radulović.

HJK je tim trijumfom prekinuo negativan niz od tri utakmice bez pobede u kojima je uz dva remija doživeo poraz od Lahtija. 

Aktuelni prvak Finske igra promenljivo ove sezone i nalazi se u zanimljivoj borbi za prvo mesto na tabeli Veikaus lige. Trenutno je treći i zaostaje četiri boda za liderom KuPS-om, dok mu isto toliko beži i drugoplasirani SJK.

Sa druge strane, Larne je pružao dosta dobre partije na pripremama u kojima je na pet utakmica upisao isto toliko pobeda i postigao je čak 22 gola na njima.

Ipak, u prve dve zvanične utakmice nije preneo tu formu. Pored poraza od Helsinkija, doživeo je neuspeh u Superkupu u kojem ga je savladao Krusejders, 0:2.

Verujemo da ćemo gledati još jedan tvrd meč, bez mnogo golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)