POKAZALI SU DA MOGU I BEZ BAHARA: Čeka se rival u drugom kolu

V.D.

18. 07. 2023. u 12:16

REVANŠ je samo formalnost

ПОКАЗАЛИ СУ ДА МОГУ И БЕЗ БАХАРА: Чека се ривал у другом колу

FOTO: FK Crvena zvezda

Pre sedam dana na Malti se odigrao prvi meč prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između domaćeg Hamruna i Makabija iz Haife. Meč je završen rezultatom 0:4, a senku na susret bacilo je divljanje izraelskih huligana koji su uklonili barikade na stadionu kako bi se obračunali sa navijačima domaćeg tima.

Mnogi su se pitali kako će izgledati igra ekipe iz Haife nakon odlaska Bahara pod čijom komandom su igrali u Ligi šampiona, ali Makabi je majstorski otpočeo pohod ka elitnom takmičenju i pokazao da može dobre partije da pruža i bez aktuelnog trenera Crvene zvezda.

Nije se Hamrun obrukao na svom terenu. Imao je svoje šanse, ali neredi na tribinama i jeftino primljeni golovi iz prekida su totalno izbacili šampiona Malte iz koloseka.

Slobodno možemo reći da je ovaj revanš čista formalnost jer ni mnogo jači timovi od malteškog šampiona ne bi mogli na stadionu u Haifi da nadoknade četiri gola minusa. 

Verujemo da će mladi stručnjak na klupi Makabija Mesaj Dego izvesti nešto izmenjen tim na teren u odnosu na meč na Malti i da će dati priliku i nekim mlađim snagama da pokažu svoj kvalitet, ali i pored toga pobeda domaćih se ne dovodi u pitanje.

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)