LANUS U VRHUNSKOJ FORMI: Velez mesecima bez boda u gostima

O.M.

04. 07. 2023. u 13:40

VELEZ SARSFILD gostuje Lanusu u 23. kolu argentinske Lige profesional. Utakmica se igra u noći između utorka i srede po srpskom vremenu na stadionu Nestor Dijaz Perez u Lanusu.

ЛАНУС У ВРХУНСКОЈ ФОРМИ: Велез месецима без бода у гостима

FOTO: Profimedia

U prethodnom kolu najjačeg argentinskog takmičenja Lanus je u gostima pobedio Platense sa 1:0. U 28. minutu meča uspeli su da postignu gol preko Pedra de la Vege, ali je nakon odluke VAR pogodak poništen. Ipak, sredinom drugog poluvremena Matijas Eskivel je još jednom zatresao mrežu i taj pogodak je priznat. Do kraja utakmice rezultat se nije menjao.

Trenutno zauzimaju četvrto mesto na tabeli sa 40 bodova, jednim manje od drugoplasiranog Taljeres Kordobe, ali sa utakmicom manje. U poslednjih sedam ligaških utakmica nisu doživeli poraz, ostvarili su četiri pobede i tri remija.

Što se tiče povređenih igrača, Frank Kudelka neće moći da računa na Raula Loaizu i Hosea Kanalea, dok će mu svi ostali igrači biti na raspolaganju.

Fudbaleri Veleza pobedili su na svom terenu Arsenal Sarandi u prošlom kolu rezultatom 1:0, a jedini pogodak domaći su postigli u 78. minutu utakmice preko Santjaga Kastra.

Trenutno su tek 25. na tabeli sa 21 bodom, četiri više od pomenutog Arsenal Sarandija, koji je na poslednjem mestu. U poslednjih pet prvenstvenih utakmica ostvarili su jednu pobedu i četiri poraza.

Velez će na Lanus bez povređenih Gastona Gomeza, Santjaga Kaseresa i Dijega Godina, dok će svi ostali igrači biti na raspolaganju treneru Marselu Bravi Reneu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)