GRČKA TEK DRUGI PUT NA EP ZA OMLADINCE: Norvežani zablistali posle poraza od Srbije

O. M.

04. 07. 2023. u 11:55

OMLADINCI Norveške i Grčke sastaju se na stadionu Sentenario u Takaliju na Malti. Meč se igra u okviru prvog kola B grupe Uefinog U-19 turnira, a početak je u 18 časova.

ГРЧКА ТЕК ДРУГИ ПУТ НА ЕП ЗА ОМЛАДИНЦЕ: Норвежани заблистали после пораза од Србије

Foto: Profimedia

Druge dve selekcije u ovoj grupi su Španija i Island. Norveška je svoj put do završnog turnira počela iz Skoplja, gde je u grupi sa domaćinom S. Makedonijom, San Marinom i Srbijom zauzela drugo mesto iza "orlića", od kojih je izgubila sa 2:0. U elitnoj rundi iznenadila je favorizovanu Francusku, a lako izašla na kraj sa Rumunijom i Severnom Irskom i našla se na Malti, za razliku od naših dečaka koji su ispali u grupi sa Poljskom.

Norveška je između dve faze kvalifikacija odigrala dve prijateljske utakmice sa Španijom i u roku od dva dana dva puta izgubila sa po 3:0.

Grčka je u prvom krugu kvalifikacija nadigrala Češku i domaćina Švajcarsku, a u elitnoj rundi je bila bolja od Slovačke, domaćina republike Irske i Estonije. Inače, omladinskoj reprezentaciji Grčke ovo će biti tek drugo učešće na završnici evropskih prvenstava, prethodni put u Turskoj 2013. godine nisu prošli grupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar