GRČKA TEK DRUGI PUT NA EP ZA OMLADINCE: Norvežani zablistali posle poraza od Srbije

O. M.

04. 07. 2023. u 11:55

OMLADINCI Norveške i Grčke sastaju se na stadionu Sentenario u Takaliju na Malti. Meč se igra u okviru prvog kola B grupe Uefinog U-19 turnira, a početak je u 18 časova.

ГРЧКА ТЕК ДРУГИ ПУТ НА ЕП ЗА ОМЛАДИНЦЕ: Норвежани заблистали после пораза од Србије

Foto: Profimedia

Druge dve selekcije u ovoj grupi su Španija i Island. Norveška je svoj put do završnog turnira počela iz Skoplja, gde je u grupi sa domaćinom S. Makedonijom, San Marinom i Srbijom zauzela drugo mesto iza "orlića", od kojih je izgubila sa 2:0. U elitnoj rundi iznenadila je favorizovanu Francusku, a lako izašla na kraj sa Rumunijom i Severnom Irskom i našla se na Malti, za razliku od naših dečaka koji su ispali u grupi sa Poljskom.

Norveška je između dve faze kvalifikacija odigrala dve prijateljske utakmice sa Španijom i u roku od dva dana dva puta izgubila sa po 3:0.

Grčka je u prvom krugu kvalifikacija nadigrala Češku i domaćina Švajcarsku, a u elitnoj rundi je bila bolja od Slovačke, domaćina republike Irske i Estonije. Inače, omladinskoj reprezentaciji Grčke ovo će biti tek drugo učešće na završnici evropskih prvenstava, prethodni put u Turskoj 2013. godine nisu prošli grupu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 15:59

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener